Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΕΚΑΠ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε Τακτική Απολογιστική Γενική Συνέλευση & Εκλογές

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
σε Τακτική Απολογιστική Γενική Συνέλευση & Εκλογές
Παρασκευή 11.11.11
Το Δ.Σ. της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ και ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (Π.Ε.ΚΑ.Π.),
συγκαλεί
Τακτική Απολογιστική Γενική Συνέλευση
και προκηρύσσει Εκλογές για την ανάδειξη
νέου Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) και νέας Ελεγκτικής Επιτροπής (Ε.Ε.)
για τη διετία 2012-2013
σύμφωνα με το νέο καταστατικό της.
Η τακτική Απολογιστική Γενική Συνέλευση της Π.Ε.ΚΑ.Π. θα διεξαχθεί την Παρασκευή 11/11/11* με την εξής ημερήσια διάταξη:
  1. Απολογισμός Δ.Σ. της Π.Ε.ΚΑ.Π.
  2. Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής
  3. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
  4. Διενέργεια ΕΚΛΟΓΩΝ για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και νέας Ε.Ε..
* Ο ακριβής τόπος και οι ώρες διεξαγωγής της Γ.Σ. και των εκλογών θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.
Η υποβολή των υποψηφιοτήτων για μέλη του Δ.Σ. και της Ε.Ε. θα πρέπει να γίνει έως και την Κυριακή 23/10/2011 με αποστολή e-mail στο pekap@pekap.gr
Το εκλογικό υλικό (Ψηφοδέλτιο και Δελτίο Συμμετοχής) θα αποσταλεί στα Παραρτήματα της Π.Ε.ΚΑ.Π., τις τοπικές Ενώσεις ή Συλλόγους Πληροφορικής και θα είναι διαθέσιμο στο site (www.pekap.gr) και στο blog (pekap.blogspot.com) της Π.Ε.ΚΑ.Π.
Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση και στις Εκλογές έχουν όλοι οι καθηγητές Πληροφορικής ΠΕ19 - ΠΕ20 που υπηρετούν με οποιαδήποτε σχέση εργασίας στην Πρωτοβάθμια ή/και στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και είναι εγγεγραμμένοι και οικονομικά τακτοποιημένοι ή θα εγγραφούν στην Π.Ε.ΚΑ.Π. έως και στις 11/11/11 (ημέρα Γ.Σ. και Εκλογών).
Καλούνται όλοι οι καθηγητές Πληροφορικής ΠΕ19 - ΠΕ20, ιδιαίτερα όσοι βρίσκονται στην Αττική, να προσέλθουν στη Γενική Συνέλευση και να συμμετάσχουν στις Εκλογές.
Οι καθηγητές από την υπόλοιπη Ελλάδα ή όσοι αδυνατούν να προσέλθουν αυτοπροσώπως στις Εκλογές, μπορούν να λάβουν μέρος ψηφίζοντας ταχυδρομικά.
Όσοι επιθυμούν να ψηφίσουν ταχυδρομικά πρέπει να αποστείλουν ΕΠΙΣΤΟΛΗ με τα στοιχεία τους, μέχρι τις 11/11/11 (σφραγίδα ταχυδρομείου) στη δ/νση:
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (Π.Ε.ΚΑ.Π.)
Post Rest. Αιόλου 100
Τ.Κ. 102-00 Αθήνα
Στην ΕΠΙΣΤΟΛΗ που θα αποσταλεί θα πρέπει να περιέχεται:
  1. Το Δελτίο Συμμετοχής με τα στοιχεία του μέλους, για τη διαπίστωση της εγκυρότητας της ψήφου.
  2. Ένας κλειστός λευκός Φάκελος Ψηφοφορίας μέσα στον οποίο θα υπάρχει μόνο το ψηφοδέλτιο με τους σταυρούς προτίμησης (μέχρι 4 σταυρούς για το Δ.Σ. και μέχρι 2 για την Ε.Ε.)
  3. Απόδειξη πληρωμής της διετούς συνδρομής 20€ στην Π.Ε.ΚΑ.Π. (αρ. λογαριασμού 0026.0204.22.0100964497 στην Eurobank EFG), εφ’ όσον δεν είναι ήδη οικονομικά τακτοποιημένοι για το 2011.
  4. Συμπληρωμένη την αίτηση εγγραφής στην Π.Ε.ΚΑ.Π.
(http://www.pekap.gr/Images/UploadedFiles/Aitisi_gia_eggrafh_melous.pdf) για όσους δεν είναι ήδη μέλη της Π.Ε.ΚΑ.Π. και θα θελήσουν να εγγραφούν και να ψηφίσουν ταυτόχρονα.
Τα μέλη των Παραρτημάτων της Π.Ε.ΚΑ.Π. καθώς και τα μέλη Τοπικών Ενώσεων ή Συλλόγων Πληροφορικής μπορούν να ψηφίσουν, εφόσον είναι ταμειακά εντάξει στο Παράρτημα ή στην Τοπική Ένωση ή Σύλλογο.
Για αυτό το λόγο τα Δ.Σ. των Παραρτημάτων και των Τοπικών Ενώσεων ή Συλλόγων, πρέπει να στείλουν μέχρι τις 11/11/11 e-mail στο pekap@pekap.gr, κατάσταση με τα ταμειακά εντάξει μέλη τους.
Οι ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ θα παραληφθούν από την Εφορευτική Επιτροπή την Δευτέρα 20/11/2011 και η διαλογή των ψήφων θα γίνει το απόγευμα της ίδιας μέρας στα γραφεία της Π.Ε.ΚΑ.Π.
Συνάδελφοι,
  • Βρισκόμαστε στην πιο δύσκολη περίοδο για την χώρα, την εκπαίδευση και τον κλάδο μας. Μόνο με τη συμμετοχή όλων μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν και έρχονται…
  • Εγγραφείτε, πάρτε μέρος στις συλλογικές διαδικασίες, δυναμώστε τη δική σας φωνή.
Για το Δ.Σ. της Π.Ε.ΚΑ.Π.
Ο Γενικός Γραμματέας

Στ. Κουνάδης

Ο Πρόεδρος

Αρ. Λούβρης