Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Προκήρυξη Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης του Σ.Ε.Π.Δ.Ε.Μ


Συνάδελφοι,

το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Δ.Ε. Ν. Μαγνησίας μετά την τακτική συνεδρίαση στις 5/2/13 σας ενημερώνει  ότι προκηρύσσει την Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 18:30 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του  7ου Λυκείου Βόλου (Λασκαράτου-Τερτσέτη).

Η ημερήσια διάταξη της Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης του Σ.Ε.Π.Δ.Ε.Μ. είναι η εξής:

  1. Απολογισμός έργου του Δ.Σ.
  2. Οικονομικός απολογισμός,
  3. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής εκλογών
  4. Εκλογή νέου Δ.Σ. και Ελεγκτικής επιτροπής για την διετία 2013-14.

Όποιος επιθυμεί να είναι υποψήφιος για το Δ.Σ. ή για την Ελεγκτική επιτροπή μπορεί να αποστείλει την υποψηφιότητα του στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου (sepdem@gmail.com) έτσι ώστε να διευκολυνθεί η διαδικασία κατάρτισης του ψηφοδελτίου.

Επίσης σας υπενθυμίζουμε ότι πρέπει να τακτοποιήσετε την συνδρομή σας για το έτος 2012, 2013 για όσους εκκρεμεί. Για λόγο αυτό στην ενημερωτική ημερίδα της Παρασκευής 8/2/13 που θα πραγματοποιηθεί στο 3ο ΕΠΑΛ Βόλου θα παρευρεθεί η ταμίας του Συλλόγου κ.. Ευαγγελία Παπανικολάου έτσι ώστε εξοφλήσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις και να ολοκληρωθούν οι πληρωμές για την αλλαγή καταστατικού, η ανανέωση της φιλοξενίας της ιστοσελίδας  και του domain name μας στο διαδίκτυο.

Η συμμετοχή όλων κρίνεται αναγκαία για την πραγματοποίηση της Εκλογοαπολογιστικής  Συνέλευσης έτσι ώστε να προκύψει το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου.

Εκ μέρους του Δ.Σ.