Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Ημερίδα Καθηγητών Πληροφορικής την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012


 Ύστερα από την υπ' αριθμ. 6318/29-08-2012 έγκριση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, καλούμε τους καθηγητές που διδάσκουν μαθήματα Πληροφορικής στα σχολεία του Νομού Μαγνησίας να παρευρεθούν την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 3ου ΕΠΑΛ Βόλου (απέναντι από τις Φυλακές), όπου θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα με θέμα: «Επιμόρφωση Β' Επιπέδου στην Πληροφορική - Φιλοσοφία, Πρόγραμμα σπουδών, Διαδικασίες και Προοπτικές ενσωμάτωσης καινοτομιών στη διδακτική πράξη», (ώρα έναρξης: 11 π.μ., ώρα λήξης: 1.30 μ.μ.). Το θέμα θα εισηγηθεί ο πιστοποιημένος επιμορφωτής πληροφορικής Β' Επιπέδου κ. Αλέξανδρος Καπανιάρης.
  Διευκρινίζεται ότι η υλοποίηση της ημερίδας είναι εγκεκριμένη από την Περιφερειακή Διεύθυνση Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, πραγματοποιείται χωρίς δαπάνη για το δημόσιο, και η συμμετοχή των καθηγητών πληροφορικής κρίνεται επιβεβλημένη.
  Παρακαλούμε να μεριμνήσουν οι διευθυντές των σχολικών μονάδων ώστε να λάβουν γνώση, ενυπόγραφα, όλοι οι καθηγητές που διδάσκουν πληροφορική στο σχολείο.

Από το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων

Χαράλαμπος Σταχτέας  

Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής